Narlıdere Belediye Tiyatrosu sahnede!

Narlıdere’nin sanat yaşamına katkı sunan Narlıdere Belediye Tiyatrosu, Aşk Olsun ve Tersine Dünya oyunlarından oluşan ‘kolaj’ çalışması ile seyircinin karşısına çıktı. Ücretsiz etkinlik, vatandaşların beğenisini kazandı.

30 Kasım 2019 - 09:08

  1. “HEM SANAT HEM SOSYAL SORUMLULUK”
    Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’ndeki oyunda, 12 kişiden oluşan amatör oyuncular sahne aldı. Ücretsiz sergilenen oyunda 'Bir Kitap Bir Oyuncak Senden, Eğlenceli Oyun Bizden' kampanyası kapsamında, bir sandık dolusu kitap ve oyuncak da toplandı.

    “KUTLUYORUM”
    Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kültür ve sanat etkinlikleri bizler için son derece önemli. Belediye Tiyatromuz da bu anlamda en önemli gücümüz. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Bu haber 770 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()