Kazananlar deneyimlerini paylaştı

KalDer İzmir Şubesi’nin her yıl düzenlediği Yerel Kalite Ödülleri’nde 2022 ve 2023 yılında ödül kazanan firmalar, Yerel Kalite Ödülleri Kazananlar Konferansı’nda deneyimlerini paylaştılar. Firma temsilcileri, ödüle giden süreçte yaşadıkları zorlukları, bu zorlukları nasıl aştıkları ve nasıl bir çalışma prensibi ile ödüle hazırlandıklarını konuklarla paylaştılar.

20 Aralık 2023 - 10:25

Ege İhracatçılar Birliği Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda 2023 Yılı Yılın Başaralı Ekibi Altın Ödül Sahibi Kansai Altan, 2023 Yılı Yılın Başarılı Ekibi Gümüş Ödül Sahibi Vestel Elektronik, 2023 Yılı Yılın Başarılı Ekibi Bronz Ödül Sahibi LansinohLaboratories, 2023 Yılı Yılın Başarılı Ekibi Bronz Ödül Sahibi Vestel Müşteri Hizmetleri ve 2022 Yılı Ege Bölgesi Üstün Performans Ödülü Sahibi Belenco ekipleri deneyim paylaşımında bulundular.

 

Toplantının açılışında konuşan KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, ödül alan firmaların bu yolculukta neler yaşadıkları, nerelerde kırılmalarlakarşılaştıkları, hangi aşamalarda kolay ilerledikleri gibi deneyimlerini bu Kazananlar Konferansı’nda paylaşacaklarını söyleyerek, “Bilgiye ulaşmak kolay, deneyime ulaşmak zordur. O sebeple deneyim paylaşımı çok çok değerlidir. Bugün burada ödül alan firmalarımız bu süreçlerini bizimle paylaşacaklar, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

KalDer olarak kuruluş amacına uygun toplumun, kamunun, bireyin ve kurumların yararına çalışmaya ve firmalarla beraber yol almaya devam edeceklerini ifade eden KalDer İzmir Şube Başkanı Kılıç, “Yerel Kalite Ödülleri, Mükemmelliği Arayış Sempozyumu gibi organizasyonlarla şirketlerin daha verimli, insan odaklı, sürdürülebilir bir üretim ve hizmet sunmasına katkı sağladığımızı düşünüyorum. Mükemmellik yolundaki kurum ve kuruluşlara kalitelerini ulusal ve uluslararası seviyeye yükseltmeleri adına bir fırsat sunan bu organizasyonlar, toplam kalite yönetim anlayışının yayılımını teşvik etmesi sebebiyle sadece ödülü alanı değil, bu ödüllere başvuran tüm kurumları da olumlu etkileyen bir unsur oluyor” dedi.

 

Deneyimler, zorluklar, çıktılar anlatıldı

Açılış konuşmalarının ardından Kansai Altan adına Kalite Güvence Şefi Gizem Çakar, Vestel Elektronik adına Yönetim Sistemleri Uzmanı Dilara Düzgüner, LansinohLaboratories adına Planlama Şefi Özgecan Altınçelik, Vestel Müşteri Hizmetleri adına Çağrı Merkezi Kalite ve Performans Takım Lideri Sedef Tanır ve son olarak Belenco İşletme Koordinatörü Hakan Ömür, ödüle başvurma ve hazırlanma süreçlerini, yaşadıkları zorlukları, bu zorlukları aşarak elde ettikleri çıkarımları konuklarla paylaştılar.

Bu haber 2887 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()