İzmir Şiir Tiyatrosu Topluluğu 2024'ün İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

İzmir - 24 Ocak 2024: İzmir Şiir Tiyatrosu Topluluğu, 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

23 Ocak 2024 - 16:00

İzmir - 24 Ocak 2024: İzmir Şiir Tiyatrosu Topluluğu, 2024 yılının ilk toplantısını Türk Kadınlar Birliği Kamile Bilgiç Ev İçi Emeğin Kadın Şairleri 2023 Şiir Yarışması'nda ödül kazanan Naime Beken'in "DÜNYA'M" şiiriyle açtı. Bu etkileyici başlangıç, topluluğun sanatsal ve kültürel etkinliklerine olan bağlılığını vurguladı.

Toplantı, M. Ali Mazman'ın "Mutlu Olmak mı?" başlıklı sunumuyla devam etti. Katılımcıları derin düşüncelere sevk eden bu sunum, topluluğun sadece sanatsal değil, aynı zamanda felsefi ve entelektüel yönünü de ortaya koydu.

Gecenin sonunda, Sevgili Emine Cin'in muhteşem sohbeti ve şarkılarıyla toplantı sona erdi. Cin'in katkıları, etkinliğin hem eğlenceli hem de düşündürücü bir atmosferde geçmesini sağladı.

Bu haber 2375 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()