URLA'DA PALMİYELER REKLAM PANOSU OLDU

İzmir'in turistik ilçesi Urla'daki bu görüntü kirliliğinin önüne geçilemiyor!

23 Şubat 2016 - 12:09 - Güncelleme: 23 Şubat 2016 - 13:25

Son zamanlarda köylülerin RES direnişi ve Balıklıova sahilindeki evlerin yıkımıyla gündeme gelen İzmir'in turistik ilçesi Urla'da oluşan bu görüntü, görenleri şaşkına çeviriyor. Kamuoyunda çevreci duruşu olduğunu iddia eden Sibel Uyar ve Urla Belediyesi'nin ise bu görüntüye göz yumması da Urlalı vatandaşlardan oldukça tepki topladı. 

Urla Çeşmealtı mahallesindeki ağaçlı yolda yer alan palmiyelere vidalanarak asılan kafe ve restorantların afişleri hem ağaçlara büyük zarar veriyor hem de turizm ilçesi olan Urla'da görüntü kirliliğine sebep oluyor. Ovacık'taki RES direnişine destek çıkan Başkan Sibel Uyar'ın bu palmiye ağaçlarının zarar görmesine sessiz kalması ise Urlalı vatandaşlardan tepki gördü. 

Bu haber 56799 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()