Özgür Özel: Samsun yüreğimizde yaradır

CHP lideri Özgür Özel, Samsun Atakum Belediyesi’ni ziyaret etti: “Kütahya, Afyon, Kastamonu gibi kentler kazanılabiliyorken, Samsun’un kazanılmamış olması, yüreğimizde yaradır.”

20 Mayıs 2024 - 13:14

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun Atakum Belediyesi’ni ziyaret etti.

18 belediyeden sadece Atakum‘u kazanmanın kabul edilemez olduğunu belirten Özel, şunları söyledi:

Samsun’da özeleştiri yapacağız. Bu kadar büyük bir rüzgar varken, Kütahya, Afyon, Kastamonu gibi kentler kazanılabiliyorken, Samsun’un kazanılmamış olması, yüreğimizde yaradır. Hem büyükşehirde, hem de ilçe belediyelerinde Samsun’da birinci parti olamamışsak oturup düşüneceğiz, özeleştiri yapacağız ve mutlaka Samsun’da akışı değiştireceğiz.
Dün Samsunlulardan söz aldık. Samsun’da sadece bir milletvekilimiz var, bu kabul edilemez. En çok milletvekili çıkaran parti, en çok belediyeyi alan parti olmadan Samsun’da duramayız. 47 yıl sonra kazanılan bu büyük başarıda Samsun’da geride kalmamızı kabul etmemiz mümkün değil. Bunu enine boyuna tartışacağız, özeleştirimizi yapacağız, çözüm önerilerini getireceğiz. Burada ben genel başkan olarak üzerime düşen her şeyi yapacağım.
Burada örgütümüzle ve MYK ile değerlendirme yapacağız, ardından bir ay boyunca Samsun’a büyüteç tutacağız. Enine boyuna, Samsun’da başarıyı nasıl yakalarız, buna bakacağız. Atakum’da örgütümüz ne yaptı, diğer yerlerde ne yaptı? Örgütümüzün üzerine bir büyüteç tutacağız. Ve doğru kararlar verip, doğru bir şekilde yola çıkacağız. Ben, hep birlikte bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum.
‘Erken değerlendirmeler ve spekülasyonlar yüksek atmosfere zarar verir’
(İran Cumhubaşkanı İbrahim Reisi’nin ölümü) Somut gerçek ne ise önce ortaya çıkmalı, sonra uluslararası hukuk açısından yapılacak bir şey varsa, bu konuda uluslararası hukukun gerektirdikleri belirlenmeli ve kararlaştırılmalıdır. Erken değerlendirmeler ve spekülasyonlar yüksek atmosfere zarar verir.

Bu haber 291 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İBB'den 'SGK borcu' açıklaması: Bakan Işıkhan'a yalanlama geldi
İBB'den 'SGK borcu' açıklaması: Bakan Işıkhan'a yalanlama geldi
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()