İran, Türkiye'den gece görüş helikopteri talep etti

Tahran, İRNA - AFAD: İran, Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla ülkemizden talep edilen gece görüşlü arama kurtarma helikopteri İran'a gönderildi.

20 Mayıs 2024 - 13:08

AFAD konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bölgeye ulaşmak için Van ve Erzurum AFAD il müdürlüklerimizden 32 dağcı arama kurtarma personeli ile 6 araç sevk edildi." ifadelerini kullandı. 

AFAD ayrıca "Ayrıca Ankara, Diyarbakır ve Konya'dan 15 kişilik dağcı arama kurtarma personelimiz de hazır bulunuyor. Gelişmeleri takip ediyoruz." dedi.

Bu haber 347 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
Polat, “Milletin varlıklarını şirketler batırıyor”
Polat, “Milletin varlıklarını şirketler batırıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()