Karabağlılar Teröre Tepki İçin Bir Araya Geldiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şubesi, Ankara'daki terör saldırısına Üçyol Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlediği bir basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

23 Şubat 2016 - 12:00

Düzenlenen basın açıklamasına ADD Karabağlar Fevzi Özelli, Karabağlar CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar CHP Kadın Kolları Başkanı Pınar Sert, CHP İzmir Eski Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, Eğit-Der Başkanı Necati Akpınar ve CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır katıldı. İlçe yöneticileriyle meclis üyelerinin de katıldığı basın açıklamasında ADD Karabağlar Şubesi Başkanı Fevzi Özelli vefat eden CHP Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Geylani'yi andı.

 

'TÜRKİYE'YE TEHLİKELERE  AÇIK BİR DIŞ POLİTİKAYLA YÖNETİLİYOR'

Üçyol Uğur Mumcu Parkı'ndaki Atatürk Heykeli önünde ADD adına basın açıklamasını okuyan Gülten Ak, Ankara'da gerçekleşen terör saldırısının birinci sorumlusunun Türkiye'yi tehlikelere açık bir dış politikayla yöneten siyasi iktidar olduğunu belirterek:' Türkiye'ye yönelik açık ve sinsi saldırılar yılardır sürerken önce 17 Şubat akşamında Ankara'nın kalbine yönelik ağır bir saldırı yapıldı, ardından da Diyarbakır'da askerimize yönelik hain bir saldırı gerçekleştirildi. Türkiye son 13 yılında hem iç güvenlikte, hem de dış politikada o kadar büyük hatalar yaptı ki, bu patlamanın sorumlusu olarak yeryüzündeki bütün istihbarat ve terör örgütleri gösterilebilir. Ancak hemen belirtelim ki bu patlamanın gerçek sorumlusu Türkiye'yi bu derece tehlikelere açık politikalara mahkum eden siyasi iktidardır. Bombanın patlamasını planlayan ve patlatan  ele  sadece fitili ateşlemek kalmıştır' dedi.

 

'TÜM SORUMLULAR İSTİFA ETMELİ'

Türkiye'nin yeniden bölgenin istikrar unsuru haline gelmesi gerektiği belirten Gülten Ak:'  Artık Türkiye Cumhuriyeti'nin varlık-yokluk savaşı gündemdedir. Türkiye gerçek düşmanlarını görüp önlemlerini ona göre almalı, bu günleri hazırlayan maceraları başından atmalı, yeniden komşularıyla dostluk kurup hem dış, hem de iç güvenliği ile bölgenin istikrar unsuru olmalıdır. Ayrıca her demokratik ülkede olduğu gibi, başta hükümet olmak üzere, Mit Müsteşarı ve Emniyet Genel Müdürü gibi tüm sorumlular ya istifa etmeli, ya da görevden alınmalıdır.' dedi.

 

 

CHP'Lİ TACETTİN BAYIR:'DUYMAMAKTA VE GÖRMEMEKTE ISRAR EDEN BİR İKTİDAR VAR'

 

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’da, hükümetin yaşanan olaylara kayıtsız kaldığını belirterek; 'Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Ardı kesilmeyen terör belası ülkemizi sarmış durumda. Ülkenin kalbinde bombalar patlıyor. İstihbarat alarm zilleri çalıyor. Olan yine masum vatandaşlarımıza ve analarımıza oluyor.7 Haziran'dan sonra verdiğimiz şehit sayısı Kıbrıs Barış Harekatı'nda verdiğimiz şehit sayısından daha fazla. Duymamakta ve görmemekte ısrar eden bir iktidar var. Bizler bu kötü süreçten, Atatürk ilke ve inkilaplarına sahip çıkarak çıkabiliriz. Terör nereden gelirse gelsin karşısında durmaya devam edeceğiz. Bizler artık barış ve kardeşlik içinde yaşamak istiyoruz. Anaların ağlamasını, evlere acısı dinmeyecek acılar düşmesini istemiyoruz.' dedi.

Bu haber 954 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()