“İZMİRLİ MÜTEAHHİTLER İZMİR’İ YENİDEN İNŞAA ETMEYE HAZIR”

Oda seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmaları da hız kazandı. 9 Nisan’da yapılacak İzmir Ticaret Odası seçimleri öncesinde 67. İnşaat Yapım ve Onarım Grubu üyeleri Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nde biraraya geldiler. Toplantıda 67. Komite adayı İhsan Çoruhlu ve İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’a Karadenizli işadamlarıdan destek sözü geldi.

22 Mart 2018 - 15:10

9 Nisan’da gerçekleştirilecek İzmir Ticaret Odası seçimleri öncesinde Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Çanferoğlu ev sahipliğinde dernek merkezinde araya gelen Karadenizli işadamları 67. Komite’den aday olan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’a ve Efes Peyzaj İnşaat Taahhüt Emlak ve Nakliye San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çoruhlu’ya tam destek verdiler. 67. Komitenin ağırlıklı olarak Karadenizlilerden oluştuğunu hatırlatan İhsan Çoruhlu, “Sektörde yaşadığımız sorunlar ortak. Bu sorunların ivedilikle çozüme kavuşturulması için İZTO bünyesinde sizleri temsil etmeye adayım. Seçildiğim taktirde hem ülkeme hem İzmir’e hem de sektörümüze hizmet etmeyi arzu ediyorum” dedi.

 

Komite olarak seçildikleri takdirde İzmir’in yeniden inşaası için İZTO’da yerel yönetimlerle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile beraber çalışma içerisinde olacaklarını dile getiren Çoruhlu, “Önümüzdeki 4 yıllık süreçte komite olarak sektörün önünüde birikmiş sorunları kısa, orta ve uzun vade olarak 3 aşamayla çözmeyi hedefliyoruz. Seçildiğim taktirde İZTO’da inşaat sektörüne daha fazla önem verilemesi ve oda bünyesinde 7/24 hizmet verecek bir çözüm masası kurulması için girişimlerde bulunacağım” diye konuştu. 

 

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ise, “Burada olan ve olmayan bütün arkadaşlarla birlikte inşaat sektörüne büyük hareket getiriceğiz. O büyük hareketin içerisinde hepimiz kazanacağız. Dolayısıyla İzmir kazanacak. Amacımız sektörü harekete geçirmek. Karadenizlilerin yoğun olarak faaliyet gösterdiği bir sektör olan inşaatta onların desteği ile yeniden seçileceğimizi ve ülkemize ve İzmir’e hizmete ara vermeden devam edeceğimizi düşünüyorum. Verdikleri destek için de Karşıyaka Karadenizliler Derneği’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İZTO üyesi 4 bin 800 inşaat firması olduğunu hatırlatan Demirtaş, bu firmalar içerisinde 546 kadın inşaatçı olduğunu, kadın elini inşaat sektörüne daha fazla değdirmek için çaba sarfedeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Bu haber 3990 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()