2019 Sanat Olimpiyatlarından "Altın Madalya" Ödülü ile Döndü

Sanatçı Zeynep Aslı Köstepen ülkemizi başarıyla temsil ettiği Dünya Sanat Olimpiyatlarında "Altın Madalya" ödülü aldı.

29 Nisan 2019 - 10:01 - Güncelleme: 29 Nisan 2019 - 10:08

Dünyanın bir çok ülkesinden sanatçıların bir araya geldiği ve dünya sanatçılarının sanat alanındaki yeteneklerini sergilediği (World Art Games), 5. WAG 2019 - Dünya Sanat Olimpiyatları Nisan ayında Sırbistan’ın başkenti Belgrad da gerçekleşti. 10 gün süren Sanat Olimpiyatları etkinliklerinde Resim, Seramik, Heykel, Cam, Fotoğraf, Tekstil sanatçılarının eserlerinin birlikte yer aldığı görkemli serginin açılış töreni yapıldı ve etkinlik süresince sanatçılar tarafından konserler, konferanslar verildi.

 

Dünyanın çeşitli ülkelerindeki sanatçılardan oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, bir çok sanat dallarından sanatçıların katıldığı 2019 5. Sanat Olimpiyatlarında Resim, Fotoğraf, Müzik ve Edebiyat alanlarındaki eserleriyle başarılarından ötürü Golden Medal / Altın Madalya ödülünü kazanan sanatçılar açıklandı.

Belgrad da düzenlenen ödül töreninde Türk Sanatçı Zeynep Aslı Köstepen’e Golden Medal / Altın Madalya Resim ödülü WAG - Dünya Sanat Olimpiyatları Genel Başkanı Mr. Peter Weisz ve Başkan Ms. Jasminka Blazevic Paunovic tarafından verildi.

 

İzmirli Ressam / Şair Zeynep Aslı Köstepenin 4 eseriyle katıldığı Sanat Olimpiyatlarında sergilenen eserleri sergiyi gezenler tarafından yoğun ilgi gördü, sanatçı tebrik edildi.

Zeynep Aslı Köstepen WAG - Dünya Sanat Olimpiyatları Türkiye Başkanı ve WAG Children Project Türkiye Koordinatörü olarak dünyanın bir çok ülkesinde yapılan sanat etkinlikleri ve projelerde başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. 

2019/04/2019-04-29-10-06-15.jpg
2019/04/2019-04-29-10-06-22.jpg
Bu haber 3709 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Olcay Göker Aksoy
    4 yıl önce
    Çok büyük bir başarı, kutlarım. Gurur duydum, eserlerini de çok beğendim. Yüreğine, emeğine sağlık.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()