ONLAR İZMİR’İN VE TÜRKİYE’NİN GURURU

Su Kaşifi Uluslararası Düzenlenen Programda yaptığı çalışmalarla Türkiye Genelinde ilk sekize giren Tuğsavul İlk öğretim Okulu Öğrencileri uyumuzu kurtarma adına Öğretmenleri Zuhal Turhan Önderliğinde yoğun bir çalışma temposu içinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

31 Mart 2016 - 09:45

Tüm insanlığa verilen mesajda ‘Suyumuzu dikkatli kullanmak , su bilincini oluşturmak, farkındalık oluşturmak  gibi geleceğe su bırakma anlamında titiz çalışmalar yapan Tuğsavul İlköğretim Okulu öğrencileri böyle bir projenin içerisinde bulunmaktan dolayı büyük bir keyif aldıklarını dile getiriyor. Projede  görev alan Tuğsavul İlköğretim Okulu Öğrencileri ,  Yarışmanın ötesinde böyle bir çalışmanın içerisinde bulunmaktan öte, gelecekte muhtemel karşı karşıya geleceğimiz su kıtlığı gelmeden önce  Tasarruflu su kullanmanın önemine dikkatleri çekerek ”Bizler Öğretmenimiz ile birlikte böyle bir çalışmanın hem ülkemizi hem’ de Dünyamızı  yaklaşan su kıtlığı tehlikesine karşı alınacak önlemler adına birşeyler yapabilmek, uyarmak, ses getirmek, dikkatleri bu yöne çekmek  bu projede yer aldık.. Başarabilmek adına her çalışmayı yaptık. Kısa metrajlı çekimler yaptık, bilgilendirmeler yaptık, arkadaşlarımıza, çevremize, yakınlarımıza  gece gündüz anlattık. Her platformda dile getirdik”diye konuştu.

 

Yaptıkları çalışmaları teknolojinin nimetlerinden de faydalanarak Sosyal medyada paylaşarak ses getirmeyi başaran Miniklerin hedefi bu çalışmalarının boşa gitmemesi.

Projeyi yürüten Tuğsavul İlköğretim ökulu Öğretmenlerinden   Zuhal Turhan ise, “ Bu projeyi hazırlarken ‘ Su Kaşifi’ Programının istediği bütün etkinlikleri yaptıkları, öğrencileri  ile büyük bir performans sergilediklerini dile getirerek, tüm uğraşımız hem bu projenin hedefine ulaşması , bizimde Okul olarak  Bu programın uygulanmasında yeterli çalışmaları yaptığımız için ilk sıralara yerleşen Okul Olmak”dedi.

Bu haber 2140 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()