Hasan Türkmen Anadolu Lisesi eğitime hazır!

Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, geçtiğimiz yıllarda kaybettiği oğlu anısına yaptırıp bağışladığı Hasan Türkmen Anadolu Lisesi’ni tanıttı.

26 Mart 2024 - 15:29

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve Meclis Üyesi Adaylarına yapım çalışmalarının tamamlandığı Hasan Türkmen Anadolu Lisesini gezdirerek, fiziki durumu ile ilgili bilgiler verdi. Daha önce belediye başkanlığı yaptığı belde olan Ulucak’a bir okul ve bir Kur’an Kursu binası yaptırarak bağışlayan Türkmen, ‘’Buradan Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi emanet ettiği gençler yetişecek. Allah nasip ederse Kemalpaşa’ya bunun gibi çok ciddi eserler kazandıracağım.’’ Dedi.

 

‘’EĞİTİM GELECEKTİR’’

 

Okulun fiziki durumu ile ilgili de bilgiler veren Başkan Adayı Türkmen, ‘’Okulumuz 22 derslik, müdür ve müdür yardımcıları odaları, sığınak ve teknik odalardan oluşmakta. Okulumuzun kapasitesi 800 öğrenci. Okulumuz fiziki olarak gelecek eğitim döneminde öğrenci kabul etmek için hazır. Şu anda Milli Eğitim Bakanlığı’na devir işlemleri başlatılmış durumda. Eğitimin gelecek demek olduğuna inanıyorum. Tamamen kendi imkanlarımız ile inşa ettiğimiz bu okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.‘’ Dedi. 

Bu haber 827 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()