Öğretmen atamasında takvim açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için 15-26 martta ön başvurular alınacağını açıkladı.

06 Mart 2021 - 08:34

soL'un haberine göre Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan takvime göre, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için 15-26 martta ön başvurular alınacak.

Ataması yapılmayan öğretmen sayısının 500 binin üzerine çıktığı eğitim sendikalarının açıklamalarına defalarca konu olurken, tek sorunun yapılan az sayıda öğretmen ataması olmadığı öğrenildi. 

soL’un edindiği bilgiye göre, salgın döneminde çeşitli gerekçelerle görevinden istifa eden ve emekli olan öğretmen sayısı 20 bine ulaşmış durumda. Aslında yapılan bu atama zaten var olan öğretmen açığını kapatmaya yönelik değil, salgın döneminde boşalan kadroları doldurmaya yönelik. Üstelik 1 Mart’ta okulların açılacağı ilan edilmesine rağmen bu atamaların ne zaman yapılacağı belirsizliğini koruyor.

Bu haber 715 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()