İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali'nin 3. sü Gerçekleşiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuar İzmir Sanat'ta 3. sü gerçekleşen Festival kapsamında 7 farklı oyun toplam 36 gösterim ile sanatseverlerin karşısına çıkacak.

25 Kasım 2018 - 09:25

Küçük Prens, Nasreddin Hoca Günümüzde, Sihirbazın Çırağı, Benim Güzel Pabuçlarım, Renkli Düşler Kumpanyası, Kutup Misafirleri, Sakar Mucitler isimli  oyunların izleyici karşısına çıktığı III. İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali Mavi Sanat'ın sponsorluğunda tüm hızıyla devam ediyor.

Festivalin son üç gününe girilirken birçok okul oyunları izlemeye geldiler. 26 Kasım'da Renkli Düşler Kumpanyası ve Kutup Misafirleri, 27 Kasım'da Nasreddin Hoca Günümüzde ve Küçük Prens, 30 Kasım'da Benim Güzel Pabuçlarım ve Sihirbazın Çırağı oyunları seyirciyle buluşmaya devam edecek. 

Üçüncüsü düzenlenen festivale okullar yoğun bir katılım gösterirken oyunlara Manisa, Aydın, Didim ve İzmir'in ilçelerinden birçok öğrencinin ilgi gösterdiği kaydedildi.

Festivalin sanat yönetmeni Alper Akdeniz “Üçüncü kez bir festivali yapmanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Çocuklarımıza tiyatroyla ulaşmak kadar güzeli yok sanırım. İzmir'e daha çok şeyler katacağını düşündüğümüz bu festivalin sürekliliği için çalışmalarımız devam ediyor. Katkı koymak isteyen herkesi bekliyoruz. Birlikte daha güçlüyüz.” dedi. 

Yetkililer bilgi ve rezervasyon için  05325160797 nou numaraya başvurulabileceği bilgisini verdi.

Bu haber 1558 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()