Belinay'dan bir gurur daha!

Özel İzmir Dokuz Eylül Koleji öğrencisi Belinay Yıldırım; başarıya doymuyor. 2019 senesinde yüzme sporunda Türkiye şampiyonu olan Yıldırım, bu sene okul birincisi olarak bir gurur daha yaşadı.

30 Haziran 2021 - 11:06


Pandemi nedeniyle zor günler geçirirken, gençlerimizden gelen güzel haberler; bu zor zamanlarda herkese moral oluyor.

Salgın döneminde oldukça zorlu bir döneme geçen ve kimsenin alışık olmadığı, herkesin 'uzak' olduğu bir eğitim sistemi içerisinde öğrenimlerine devam etmeye çalışan öğrenciler, bu süreçte sağlıkçılar dışında en çok yıpranan kesim oldu.

OKUL BİRİNCİSİ OLDU

Bu yıpranmaya karşın, İzmir'den gurur verici bir haberin gelmesi ise, gençlerin ışığının sönmediğinin de bir göstergesi oldu. Özel İzmir Dokuz Eylül Koleji öğrencisi Belinay Yıldırım, pandemi koşullarına rağmen, çalışkanlığından ve  azminden ödün vermeyerek, okul birincisi oldu.

Sadece kendisi ve ailesine değil, hem okuluna hem de bu süreçte 'umutsuz' olan herkese büyük bir gurur yaşatan Yıldırım'ın hayali ise ileride uzay bilimleri okumak. 

Bilim insanlarının kıymetinin çokça anlaşıldığı bu dönemde, Yıldırım'ın bu tercihi, sanatı, bilimi, sporu her zaman medeniyet seviyesini yukarılara taşımanın yolu olduğunu bizlere aşılayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de o sözünü bizlere hatırlattı: Bütün ümidim gençliktedir!

BU YAŞATTIĞI 2. GURUR

Öte yandan Yıldırım; 2019 yılında Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen yarışmalarda, kadınlar 50 metre yüzme sırt kategorisinde şampiyonluğu kazanan Yıldırım, şampiyonluğu İzmir’e getirmişti.

Yıldırım, o dönem verdiği röportajda da bugün çokça yaklaştığı hayalini açıklamış ve; "Gelecekteki planlarım uzay teknolojileri ve astronomi üzerine. Bu alanlarda da kendimi geliştirmeyi ve geleceğimi şekillendirmeyi planlıyorum” ifadelerini kullanmıştı. 

Bu haber 809 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()