"Shakespeare Öldü Aş Bunları" Seyirciden Tam Not Alıyor

Tiyatro4`ün sahnelediği "Shakespeare Öldü Aş Bunları” isimli oyun İzmirli izleyicilerden tam not almaya devam ediyor.

25 Kasım 2017 - 16:20

"Shakespeare Öldü Aş Bunları” İzmir izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Oyun, 30 Kasım ve 14 Aralık’ta Sahne Terminal’de, 7 ve 21 Aralık’ta Atölye Açıkkapı’da sahnelenecek.

Shakespeare'in günümüz insanının ve içinde yaşadığı dünyanın sorunlarını anlatmakta yetersiz kaldığı iddiasını sunan oyun, içinde bulunulan zaman dilimini tanımlayıp güncel bir fotoğrafını çekiyor. İnsanların aşırı dağlanmış, yanmış, parçalanmış dünyasıyla, tuhaf tutkuları, şiddetli kavgaları, sarsıcı aşkları ve ilginç zevkleriyle meşgul oluyor. Derya Efe ve Kağan Uluca, Marilyn Monroe'dan Jean Luc Godard'a, Werner Heisenberg'den Niels Bohr'a kadar popüler ve bilimsel referanslarla işlenmiş oyunda, mizah dozunu kaybetmeden seyirciyi diri tutuyor.

Kağan Uluca’nın özgün rejisiyle Paul Pourveur’un eserinden sahnelenen, başrollerde Derya Efe ve ödüllü oyuncu Kağan Uluca’yı göreceğimiz oyunun biletlerini biletinial.com’dan ve gişelerden temin edebilirsiniz.

Bu haber 1057 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma' yürüyüşü
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma'...
Başkan Çiçek Anneleri Unutmadı
Başkan Çiçek Anneleri Unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()