Rüşvet operasyonu düzenlenen Büyükçekmece Belediye Başkanı: Yıpratma kampanyası

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nde başlatılan rüşvet operasyonu için "Yıpratma kampanyasından başka bir şey değil" dedi.

19 Ocak 2024 - 10:06

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'li Büyükçekmece Belediyesi’nde görevli bazı personeller hakkında, "rüşvet aldıkları" gerekçesiyle soruşturma başlatmıştı. Yapılan çalışmalarda imarla ilgili usulsüzlükler olduğunu belirleyen ekipler, aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak’ın da bulunduğu 20 kişiyi eş zamanlı operasyonla gözaltına almıştı.

Belediye Başkanı Hasan Akgün, başlatılan soruşturmaya ilişkin X hesabından, "Belediye personellerimizin yapmış olduğu idari işlemlerle ilgili hiçbir suç unsuru olmamasına rağmen dosyaya dahil edilmişler ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün 5 memuru soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır. Buradaki amaç her seçim öncesinde olduğu gibi yaklaşan yerel seçimler arefesinde Büyükçekmece Belediyesi’ni yıpratma kampanyasından başka bir şey değildir. Büyükçekmece Belediyesi bütün zamanlarda örnek belediyecilik ve şehircilik uygulamalarıyla ön plana çıkmış, öncü bir belediyedir. Personelimiz yasaların kendilerine vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Belediye personelimize güvenimiz tamdır" açıklamasını yaptı.

'Karalama kampanyası'

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de, dün Büyükçekmece Belediyesi’ni ziyaret ederek yapılan operasyonla ilgili açıklama yaptı. Çelik: “Şunu çok açık olarak ifade etmek isterim ki tıpkı geçen hafta olduğu gibi yaptıkları reklam filmlerini, kurgu olayları, yaptıkları operasyonları İstanbul halkı görüyor, İstanbul halkı biliyor, İstanbul halkı duyuyor. Kesinlikle İstanbul halkı, Büyükçekmece halkı bu karalama kampanyalarına, bu iftiralara fırsat vermeyecektir. 31 Mart’ta hem Büyükçekmece’de hem İstanbul’da yalanları, iftiraları yüzlerine bir tokat gibi yapışacaktır diyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber 235 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()