Okan Üniversitesi akademik kadro ilanına isim yazdı

İstanbul Okan Üniversitesi’nde yayımlanan akademik kadro ilanına isim yazıldı.

11 Ocak 2024 - 12:35

Üniversitenin bugün İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Turizm ve Otel İşletme bölümüne “profesör doktor” alımı için Resmi Gazete’de bir ilan yayımladı.

Söz konusu ilan “adrese teslim” kadro ilanlarını başka bir boyuta taşıdı. İlanda, Otelcilik Sektörü, Destinasyon Yönetimi ve Turizm Psikolojisi alanlarında çalışmalar yapmak şartı arandı.

İlanda aranan bir başka özellik ise “Asım Saldanlı” olarak ifade edildi. İlanın aranan koşullarında özel isim yazıyor olması ise akıllara adrese teslim kadro tartışmasını getirdi.

Bu haber 2427 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()