Melih Gökçek 'jelibon' esprisi yapan Teoman'ı hedef aldı: 'Dingirik'

AKP'li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, sosyal medyadan Teoman'ı ve dinleyicilerini hedef aldı.

03 Ocak 2023 - 09:44

Ünlü müzisyen Teoman Yakupoğlu, yeni yıla girerken bir canlı performans sergilemişti. Teoman, konseri sırasında Melih Gökçek'in 'müjdesine' gönderme yaparak 00.00 itibariyle "Biraz önce Lozan Antlaşması’nın 100’üncü yılını doldurduk, artık jelibonları çıkartabiliriz" demişti.

AKP'li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu ifadelerin ardından Teoman'ı hedef alan paylaşımlarda bulundu. Teoman'ın CHP'li belediyelere "yağ çektiği" ve kendisinin bu yüzden konserlere çağrıldığını iddia eden Gökçek, "Teoman'ın yanlış çaldığının ispatı" diyerek şarkıcının evde yaptığı yayından bir bölüm paylaştı.

Teoman için "Dingirik", dinleyicileri için de "sazan" ifadelerini kullanan Gökçek başka bir paylaşımında ise "Ayranın yok içmeye atla çıkıyon sahneyededi.

Bu haber 220 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()