İşte Metin Akpınar'ın ikiz kızlarına yaptığı maddi destek!

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden iki kız babası olduğu ortaya çıkmış ve açıklamasında onlara maddi ve manevi destek olmaya çalıştığını dile getirmişti.

17 Ekim 2023 - 12:08

62 yıldır Göksel Akpınar’la evli olan ve çocuğu olmadığı bilinen usta oyuncu Metin Akpınar'ın, yıllar önce yaşadığı ilişkiden Duygu ve Sevgi adında ikizleri olduğu ortaya çıktı. Akpınar, evlilik dışı doğan ve yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızları ilgili yaptığı açıklamada, “Yolumuz kesiştikten sonra onlara, eşim Göksel ile birlikte elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık.” demişti.

“Metin Akpınar halktan değil kızlarınızdan özür dilemeli!” başlıklı bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Metin Akpınar'ın ikiz kızlarına yaptığı maddi desteği öğrendiğini açıkladı. Akay, Ben maddi olarak yaptığı desteği de öğrendim. DNA testi ile kızların babası olduğu kanıtlanınca, Metin Akpınar ikiz kızlarına ayda en çok 500 TL göndermiş. Evet, koskoca Metin Akpınar’ın maddi destek dediği bu. Manevi destek ise hiç yok!” açıklamasını yaptı.

Akpınar açıklamasında, “En önemlisi anlamsız bir şekilde üzdüğüm halkımdan özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor.” ifadelerini de kullanmıştı. Onur Akay ise yazısında, “Bence talihsiz bir açıklama olmuş. Yılar sonra ikiz kızlarının çıkması mı yoksa kızlarına yaklaşımı anlamsız? Hayat geriye doğru yaşansaydı şimdiki aklı ile ne yapardı onu düşünmeli ve artık ileriye doğru onu yapmalı!” dedi.

Bu haber 342 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()