Metin Akpınar’ın bir oğlu da mı var!

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay’ın iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

16 Ekim 2023 - 10:33

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Metin Akpınar'ın 35 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. DNA testi sonucu Akpınar'ın kızı olduğu resmiyet kazanan Duygu Nebioğlu, oyuncunun nüfusuna geçmişti. Antalya Muratpaşa Belediyesi'nde çalışan ve mahkemesi devam eden Sevgi Nebioğlu Katırcı'nın iki erkek çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Akpınar’ın "Yakında benim nüfusuma geçecek" dediği, anaokulu öğretmeni Sevgi Nebioğlu Katırcı'nın iki erkek çocuk annesi olduğu öğrenildi. Böylece usta sanatçı, yıllar sonra torunu olduğunu da öğrenmiş oldu.

Metin Akpınar’ın şimdi ise ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay tarafından bir oğlu olduğu iddia edildi ve bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Akay, kendi internet sitesinde kaleme aldığı yazısında, Akpınar’a bir babalık testi daha gelebilir dedi.

Metin Akpınar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım. Yolumuz kesiştikten sonra onlara, eşim Göksel ile birlikte elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık. 2023 yılına geldiğimizde aramızdaki bağı resmiyete kavuşturmayı tercih ettiler. İtirazım olmadı.” ifadelerini kullanmıştı.

Onur Akay yazısında, “İkiz kızların annesi Suphiye Orancı, hem ikiz kızlarına hamile kaldığını öğrendiği zaman, hem de ikiz kızlarını dünyaya getirdiğinde Metin Akpınar’a bilgi vermiş. Aslında ikizlerin annesi ile bir gecelik ilişki yaşamamış. Maalesef ki Metin Akpınar’ın eşi Göksel Özdoğdu Akpınar, eşinin yaşadığı ilişkiyi ve ikiz kızlarının olduğunu daha üç gün önce öğrenmiş. Ayrıca Akpınar, ikiz kızlarına DNA testi netleştikten sonra çok cüzi bazı yardımlar yapmış ama manevi olarak yanlarında olmamış. İkiz kızlara tüm destek onları büyüten Nebioğlu ailesi tarafından yapılmış ve yapılmaya da devam etmektedir. Yıllar önce hem kızların annesi Suphiye Orancı’ya, hem de ikiz kızlarına her zaman itirazları olmuş, ta ki DNA testi sonuçlanana kadar. Özellikle basına çıkmamaları konusunda Suphiye Orancı’ya tehditleri, kızlarına da uyarıları olmuş ve kızlarını bu konuda korkutmuş.” açıklamasını yaptı.

BABALIK DAVASI MI AÇILACAK?

Onur Akay şöyle devam etti:

“Ancak Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek. Genç Metin’in annesinin de Suphiye Orancı olduğunu söyleyenler var. Ancak annesi başka bir kadın bile olsa ikizlerin öz ağabeyi oluyor. Çocuklarının beklediği şeyin sadece sevgi ve sıcak ilişki olduğunu maalesef ki anlayamayan Metin Akpınar’ın, Yeşilçam filmlerini aratmayan hayatının bir gün film olacağı da kesinleşti.”

 

Bu haber 667 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()