RTÜK inceleme başlatmıştı: Show TV’den ‘Güldür Güldür’ kararı

Show TV, RTÜK tarafından inceleme başlatılan Güldür Güldür’ün gazilerle ilgili eleştirilere konu olan skecini yayınlamamaya karar verdi.

04 Şubat 2024 - 13:57

Show TV’nin programı Güldür Güldür’ün gazilerle ilgili bir skecinin ardından, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) program hakkında inceleme başlattı.

Show TV’den yapılan açıklamada söz konusu skecin Show TV ekranlarında yayınlanmaya uygun görülmediği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

Sosyal medyada eleştiri konusu yapılan Güldür Güldür skecinde yer alan ifadeler, kanal yönetimimizin yayın ön izlemesi neticesinde, program yapımcısı ile de mutabık kalınarak yayınlanmaya uygun görülmediğinden Show TV ekranlarında yayınlanmamıştır. Durumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz.

Ne olmuştu?

RTÜK Başkanı Şahin, Güldür Güldür Show hakkında inceleme başlatıldığını duyurmuştu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin, "Gazilere dil uzatan bu insanları kınıyorum. Vatan ve bayrak için canını, bedenini feda eden Gazilerimize yapılan saygısızlık kabul edilemez. Ulvi Gazilik mertebesini parayla kıyaslayacak kadar şuursuz, hadsiz sözlerin yer aldığı yayın ile alakalı inceleme başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Şahin'in paylaştığı skeç kesitinde bir kişi "Sen acılarından besleniyorsun. Sen narsistik bir bireysin, hep odak noktası olmaya çalışıyorsun. Tamam, en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" derken, gazi rolündeki oyuncu ise "Ben ayrıcalıklıyım, gazi kartım var benim" ifadelerini kullanıyor.

Bu haber 277 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()