Kendisinin de randevu alamadığını söyleyen rektör: Torpil yaptırıyorum

Kendisinin de randevu bulamadığını itiraf eden rektör, 'Torpil yaptırıyorum, açıkça söyleyeyim. Hizmetiniz kaliteli olunca, iyi olunca sizi tercih etmeye başlıyorlar' dedi.

11 Ocak 2024 - 12:13

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Üniversitedeki bölümler hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Diş Hekimliği Fakültesi'nde açılan randevuların dakikalar içinde dolup kapandığını belirtti.

Rektör, Diş Hekimliği Fakültesi'nde oluşan yoğunlukla ilgili, "Full kapasiteye geçtik, en çok şikayet aldığım yer olmaya başladı, 'Niye randevu alamıyoruz' diye. Ben de alamıyorum. Torpil yaptırıyorum, açıkça söyleyeyim" dedi.

'En çok şikayet aldığım yer'

Okumuş şunları söyledi:

"Neredeyse boş olan Diş Hekimliği Fakültesi full kapasite gitmeye başladı. En çok şikayet aldığım yer olmaya başladı. 'Niye randevu alamıyoruz' diye. Ben de alamıyorum. Torpil yaptırıyorum, açıkça söyleyeyim. Çünkü randevuyu açtığınız zaman dakikalar içerisinde, saat 12.00'den itibaren açıldığı zaman sıfır tık kapanıyor, bitiyor, anında doluyor. Çünkü çok fazla tercih var. Yine halkımız büyük oranda özellikle cerrahi işlemlerde veya ortodonti işlemlerine, pedodontilerine, çocuk dişte il dışına veya özele gidiyordu. Hizmetiniz kaliteli olunca, iyi olunca, sizi tercih etmeye başlıyorlar."

Bu haber 317 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine Yavuz Doğan getirildi
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()