İzmirliler 'Muzik Bazar' Sayesinde Müziğe Doyacak

İzmir Fransız Kültür Merkezi, müziğin keşfedilmemiş yanlarını İzmirlilerle buluşturacak.

13 Haziran 2019 - 09:49 - Güncelleme: 13 Haziran 2019 - 09:52

İzmir Fransız Kültür Merkezi, yüzlerce müzikseverin buluşacağı ‘Muzik Bazar’ için gün sayıyor. 20 Haziran Perşembe günü16:00-23:00 saatleri arasında 4. kez gerçekleştirilecek olan etkinlik, Fransa'dan gelen konukları ve özel atmosferi ile İzmirlilere festival tadında bir gün yaşatacak.

Geniş müzik yelpazesi ve her kulağa hitap eden müzik kalitesi ile gelenekselleşen Muzik Bazar, İzmir’in en eğlenceli etkinliklerinden biri olacak. Etkinliğin yıldızı Fransız Aälma Dili grubu, Western ve Balkan esintileri ile eşsiz bir müzik zevki yaşanacak. DJ Damla Tek ve DJ Steph’in davetlileri coşturacağı geceyi, özgün vokal Beyza Başak Band; Funk, R&B ve Soul Caz performanslarıyla süsleyecek. Jonglör Vincent de Lavenère ise bahçe için tasarlanmış şiirsel gösterisiyle herkesi büyüleyecek. Kulaklara bayram yaşatacak bu müzik şenliğine dövme atölyesi ve yeme-içme stantları da eşlik edecek.

“Müzik sınır tanımaz”

Etkinlik hakkında konuşan İzmir Fransız Kültür Merkezi Müdürü Caroline David, “Müzik, evrenseldir. Her kültürde farklı algılanmasına rağmen, hangi kültüre bağlı olursa olsun insanlar tarafından hep sevilir. Çünkü herkes hayal etmekten hoşlanır ve müzik, tıpkı hayal gücü gibi sınır tanımaz” dedi. Katılanların eğlenceyi en üst seviyede yaşayacaklarını söyleyen David “Fransa’dan davet ettiğimiz ünlü isimlerle biz de bu etkinlik için sınır tanımadık. İzmirliler müziğe doyacak” dedi.

‘Muzik Bazar' programı dahilinde gerçekleşecek olan tüm bu etkinliklerin bileti aynı gün 20 TL’ye kapıdan temin edilebilecek.

Etkinlik Programı:

16:00 DJ Damla Tek

18:00 Jonglör Vincent de Lavenère

19:00 Beyza Başak Band

20:00 DJ Steph

21:00 Aälma Dili

2019/06/2019-06-13-09-52-30.jpg
Bu haber 634 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()