Institut français İzmir’de caz rüzgarı

Institut français İzmir, başarılı caz grubu Pierre de Trégomain Quartet konseriyle İzmirlilere müzik ziyafeti yaşatacak.

23 Eylül 2021 - 09:39

28. İzmir Avrupa Caz Festivali için İzmir’de bulunan Pierre de Trégomain Quartet, 28 Eylül saat 21.00'de Institut français İzmir bahçesinde kulakların pasını silecek. Vokal Pierre de Trégomain’e, piyanoda Arnaud Gransac, kontrbasta Blaise Chevallier ve davulda Benoist Raffin eşlik edecek. Konser biletleri ise Biletix veya AASSM gişelerinde satışa sunuldu. 
 
Pierre de Trégomain Quartet hakkında
Pierre de Trégomain Quartet 2006 yılında kuruldu. İlk albümü My Cold Song ile Avrupa vokal cazının yenilenme döneminde merkezi bir figür haline geldi. Avrupa ve Asya’da çok sayıda festivalde ve caz kulübünde yer aldı. Sahne performansları ve repertuarı ile iyi bir ün kazandı. Quartet, bugün dünyada çeşitli festivallere katılmakta ve Institut français aracılığıyla konserler vermektedir.

Bu haber 244 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()