HÜSNÜ ARKAN, FOÇA KİTAP GÜNLERİ’NE KONUK OLDU

Yazar, besteci, söz yazarı ve Ezginin Günlüğü grubunun eski solistiHüsnü Arkan, Foça Kitap Günleri kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı.Beşkapılar Kalesi’nde gerçekleşen söyleşiye, edebiyatseverlerin yanı sıra müzikseverler de ilgi gösterdi.

19 Ağustos 2019 - 12:08

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Foça’mıza değer katan sanatçı dostlarımızdan Sayın Hüsnü Arkan’a, Kitap Günleri’ne katılımı dolayısıyla çok teşekkür ederiz’’dedi.

 

Hüsnü Arkan, eskiye göre edebiyat çalışmalarına daha çok zaman ayırdığını ancak müzik çalışmalarına da devam ettiğini söyledi.Bir süredir Foça’da yaşayan Arkan, sakinliği ve huzurlu ortamı dolayısı ile Foça’yı tercih ettiğini belirtti.

 

Hüsnü Arkan, söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.

 

 

Bu haber 599 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()