Google Türkiye Direktörü İzmirli Öğrencilerle Buluştu

Google Türkiye Direktörü Bülent Hiçsönmez geçtiğimiz günlerde düzenlenen konferansta Özel İzmir Tevfik Fikret Lisesi öğrencileriyle buluştu. Kendisi de Tevfik Fikret Lisesi mezunu olan Hiçsönmez’in konferansına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

29 Mart 2018 - 11:49

Mezun olduğu okulda yıllar sonra konferans vermekten gurur duyduğunu dile getiren Google Türkiye Direktörü Bülent Hiçsönmez, öğrencilere deneyimlerini, kariyer öyküsünü ve Google’a ulaşan yolculuğunu anlattı. Hiçsönmez, gençlerin sorularını cevaplarken, kendilerine katmaları gereken değerleri, iş dünyasının ve teknolojinin geleceği hakkında ipuçları verdi. Öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen konferansta Hiçsönmez, geleceğin teknolojisini yaratıcı zeka ile birleştirerek aynı anda farklı alanlarda kullanılabilme yeteneğinin önem kazanacağı vurgulandı.

 

Bu haber 1640 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Köy ziyaretleri Gökdere'den başladı
Köy ziyaretleri Gökdere'den başladı
Anneler çocuklarıyla birlikte buz pistinde
Anneler çocuklarıyla birlikte buz pistinde

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()