Doğumu İngiltere'de yapacak

Evlerinin bulunduğu İngiltere'ye sık sık giden Masis çifti, bu kez de Yasemin Hanım'ın doğum yapacağı hastane arayışı için soluğu burada aldı.

18 Mart 2016 - 10:12

Sosyetik güzel Yasemin Masis, kendisinden 35 yaş büyük eşi Dikran Masis'ten hamile olduğunu açıklayınca gündem yaratmıştı. 70 yaşındaki eşiyle İngiltere'de olan Yasemin Hanım'ın doğumunu burada yapacağı iddia edildi. Şimdilerde 6 aylık hamile olan Yasemin Masis ile eşi Dikran Masis'in İngiltere'de lüks bir evleri bulunuyor. İkili, şu sıralar Yasemin Hanım'ın doğum yapacağı hastaneyi araştırıyor. Evlerinin bulunduğu İngiltere'ye sık sık giden Masis çifti, bu kez de Yasemin Hanım'ın doğum yapacağı hastane arayışı için soluğu burada aldı.

 

 

 

 

 

Bu haber 4021 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()