Bu Da Geçer Ya Hü

Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezinde Uğur Saatçi’nin yazdığı ‘‘Bu Da Geçer Ya Hü’’ adlı ücretsiz tiyatro oyunu sergilendi.

14 Kasım 2017 - 09:11

İki perdeden oluşan oyuna Bayındır Belediyesi ev sahipliği yaptı. Oyuncu kadrosu öğretmenlerden oluşan oyuna Bayındırlıların ilgisi oldukça yoğundu. Keyifli zaman geçiren izleyiciler oyuncuları uzun süre alkışladı. Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli hemşehrilerle birlikte izlediği oyun sonrası oyuncuları tebrik etti ve şunları söyledi ‘‘ Sevgili dostlar güzel bir geceyi de burada bitirdik. Böylesi güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyum. Kahraman Milletimiz Kurtuluş Savaşı mücadelesi verirken yaşanılan kayıtlara geçen çok değişik anlar var. Yaşanılan bir anıyı amatör bir ruhla çok değişik çok farklı bir şekilde ele alarak anlatmayı başarmışlar. Böylesi bir kalabalığın önüne çıkarak oyun sergilemek gerçekten kolay değil bu açıdan da en büyük tebriğihakettiler. Oyuncu kadrosu tamamen öğretmenlerden oluşan bir ekip bu açıdan da bizim için çok önemliler. Her zaman öğretmenlerimiz elleri öpülesi insanlar. Bizleri yetiştiren topluma yararlı insanlar olmamızı sağlayan  öğretmenlerimizdir. Saygı ve sevgimiz her zaman çok yüksek’’ dedi.

Oyun sonunda çiçek hediye eden Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli oyuncularla birlikte anı fotoğrafı çekildi.

2017/11/7292375.jpg
2017/11/6208791.jpg
2017/11/4644111.jpg
Bu haber 1197 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()