Teknoloji Bağımlılığı' na Dikkat

Uzman Klinik Psikolog Karin Karakulak Özkan gerçekleştirdiği sunum ile öğrencilere teknoloji bağımlılığı konusunda bilgi verdi.

01 Aralık 2017 - 09:57

Sokrates Psikiyatri Dal Merkezinden Uzman Klinik Psikolog Karin Karakulak Özkan’ın gerçekleştirdiği sunuma Tanı Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Özkan gerçekleştirdiği sunumunda teknolojik aletlerin bağımlılık yapıcı etkileri, bağımlılığın başlangıç süreci, bağımlılık aşamaları ve bu bağımlılıktan kurtulmanın yollarını öğrencilerle paylaştı.

“İnternet bağımlılığına dikkat”

Sunumunda İnternet bağımlılığına da değinen Özkan, “ Sürekli internete girmek için bahaneler aranılıyorsa, internetsiz ortamlar tercih edilmiyor ve o ortamlardan kaçılıyorsa, ödev araştırmaları gibi bir çok araştırmalar sırasında ansiklopedi ve kitap yerine direk bilgisayarın başına geçerek internetten bakıyorsak, sörf adı verilen bir internet sitesini açıyor ve bunun ardından farklı internet sitelerinde dolaşmaya devam ediliyorsa bu internet bağımlılığına işarettir ” dedi.

Seminerin sonunda Tanı Koleji Anadolu Lisesi Kurum Müdürü Gamze Büyüker, Sokrates Psikiyatri Dal Merkezi ve Uzman Klinik Psikolog Karin Karakulak Özkan’a öğrenciler ve okul adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

Bu haber 2193 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()