İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ PDR BÖLÜMÜNDEN "İYİ HİSSETTİREN" ETKİNLİK

İzmir Özel Türk Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından 10 Ekim “Dünya Ruh Sağlığı Günü”nde farkındalık yaratma amaçlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

11 Ekim 2017 - 17:41 - Güncelleme: 11 Ekim 2017 - 17:50

İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ PDR BÖLÜMÜNDEN “İYİ HİSSETTİREN” ETKİNLİK

 

İzmir Özel Türk Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından 10 Ekim “Dünya Ruh Sağlığı Günü”nde farkındalık yaratma amaçlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

 

2017 teması olan "İşyerinde Ruh Sağlığı" konulu etkinlikte, kullandığımız sözcüklerin ve içsel konuşmalarımızın pozitif yönde olmasının yaşam kalitemize olumlu katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.

Minik öğrenciler, başta İTK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Oğuz TATIŞ olmak üzere, tüm idareciler, müdürler ve öğretmenlere "olumlama" çektirerek, İTK mutfak ekibinin hazırladığı gülen yüz kurabiyelerini dağıttı.

 

Tüm mavi yaka çalışanlarına her zaman değerli olduklarını hissettirebilmek ve işlerine gösterdikleri özen için İTK PDR Bölümü tarafından "Teşekkür Belgesi" verildi. Beş kampüs ve tüm İTK Anaokullarında yapılan bu etkinlikle tüm çalışanlar keyifli dakikalar yaşadı.

 

İzmir Özel Türk Koleji PDR Bölüm Başkanı Yudum Tan Akın;  "Tüm çalışma arkadaşlarımıza farklı bir gün yaşatabildiysek ve yüzlerinde küçük bir tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize." dedi. 

 

 

 

                                                                                                                                                  

 

 

 

2017/10/7698697.jpg
Bu haber 3558 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()