TURGAY SAKA ''ŞANSIM YOK'' ALBÜMÜNÜN İLK VİDEO KLİP ÇALIŞMASINI “SEVE SEVE” ŞARKISINA ÇEKTİ!!!

Klibin yönetmenliğini sıradışı bakış açısıyla Genç Yönetmen Melis İrem üstlendi.

13 Nisan 2016 - 09:57

Klibin yönetmenliğini sıradışı bakış açısıyla Genç Yönetmen Melis İrem üstlendi.Görüntü yönetmenliğini ise INNA’nın “INNdiA” şarkısının İstanbul’da ki klibinde sanatını sergileyen Hasan Mızrakçı yaptı…Sade ve şık bir videoklip ile hayranlarının isteğine karşılık veren Turgay SAKA, sosyal medya ve tüm müzik kanallarında yeni klibiyle sizlerle…

Geçtiğimiz yıl "Hepsi Yalan" şarkısıyla birçok radyo  ve müzik kanalında ses getiren Turgay Saka; yeni çalışması "ŞANSIM YOK" albümü ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Turgay Saka, sıra dışı lyric videosuyla sosyal medyada milyonlara ulaşmayı başardıktan hemen sonra birçok medya kanalında  en iyi çıkış yapan single erkek sanatçı  dallarında aday gösterildi ve Düzce Üniversitesi tarafından "EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SİNGLE" ödülüne layık görülerek  kısa sürede birçok dinleyicinin beğenisini kazandı. Takipçilerinin yeni şarkı istekleri üzerine "ŞANSIM YOK" albümünü tamamlayan Turgay Saka, dinleyicilerine hem duygu dolu hem de eğlenceli şarkılar sunuyor.Bunun yanı sıra Arap dünyasında da oldukça sevilen bir sanatçı haline gelmiştir.

Müziklerini Turgay Saka'nın yaptığı ve  5 şarkının yer aldığı albüm calışmasının aranjeleri, Erkan İrgi ve Caner Gültekin'e, sözleri Burak Altay'a ait. Ayrıca,  albüme adını veren "ŞANSIM YOK" şarkısının da söz, müzik ve aranjesi Erkan İrgi imzası taşıyor. Çalışmalarında  sanatçı dostlarıyla da bir araya gelen Turgay Saka'nın  "AH BE İSTANBUL " şarkısında İrfan Özata da yan flütü ile yer alırken  şarkıların mixajında  Erkan İrgi ve masterında ise Cüneyt Yamaner'in imzası bulunuyor.

Bu albümünde de yeni hazırladığı lyric video klipleriyle dikkat çekmeyi hedefleyen Turgay Saka'nın videoları 3 Adım Müzik youtube kanalından yayınlandı.

Yılmaz Uyar yapımcılığında 3 Adım Müzik etiketiyle tüm digital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan "ŞANSIM YOK" ile dinleyicilerine  kaliteli müzik sunan Turgay Saka, herkese hayat mücadelelerinde şanslarının çok olmasını diliyor..

 

Bu haber 1449 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()