DEMİR DEMİRKAN'IN YENİ ŞARKISI 'ŞAH DAMARIMDAN'!

Türk Rock Müziği'nin güçlü sesi Demir Demirkan, yepyeni single çalışması Şah Damarımdan ile bahara iddialı bir giriş yapıyor. Geçtiğimiz gün tüm dijital platformlarda yerini alan yeni şarkısına bir de klip çeken ünlü müzisyen, Şah Damarımdan şarkısını özellikle tutkulu aşkları sevenlerin çok beğeneceğini söylüyor.

13 Nisan 2016 - 10:03

Türk Rock Müziği'nin önde gelen isimlerinden Demir Demirkan, söz ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı Şah Damarımdan'ı geçtiğimiz gün müzikseverlerin beğenisine sundu. Bir adamın aşkına sahip çıkışının güzellemesi niteliğindeki şarkı, güçlü sözleri ve çarpıcı müziğiyle dijital platformda şimdiden en çok dinlenilenler arasında öne çıkmayı başardı. 
 
 Şah Damarımdan şarkısının klibi ise  Mustafa Özen'in yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikasında çekildi. Klipte Demir Demirkan'a başarılı müzisyenler Levent Candaş (bas gitar) ve Arbak Dal (davul) eşlik etti.
Merakla beklenen Şah Damarımdan  video klibi çok yakında tüm müzik kanallarında yayınlanacak.

Bu haber 1342 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Bornova’nın parkları rengarenk olacak
Bornova’nın parkları rengarenk olacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()