Seferihisar’da Anne Adaylarına “Mutlu Gebe, Mutlu Bebe” Kursu

Seferihisar Belediyesi sağlıklı bir hamilelik ve doğum için 20 hafta ve üzeri gebelere “Doğuma Hazırlık Kursu” düzenledi. Seferihisar Belediyesi Evde Destek Birimi tarafından gerçekleştirecek doğuma hazırlık kursu ve emzirme danışmanlığı 5-7-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

10 Ağustos 2022 - 09:59

Doğuma hazırlık eğitimlerine babalar da katılabilecek

 

Üç gün sürecek olan kursta anne adayları doğuma hazırlık eğitimi, doğum, annelik, emzirme, bebek bakımı gibi temel konularda eğitim alırken kursa talep edildiği takdirde eşler de katılabilecek. Alanında eğitimli ve deneyimli ekipler tarafından verilecek kursa hamilelikte, doğumda ve lohusalıkta hayatı kolaylaştırabilecek tüm yöntemler anne adaylarına öğretilecek. Seferihisar Belediyesi Evde Destek Birimi tarafından “Mutlu gebe, mutlu bebe” sloganı ile yola çıkılan eğitim yolculuğu için Seferihisar Belediyesi Evde Destek Birimi Teknikeri Fahriye Fidan Erdede doğumun kadının hayatında deneyimlediği en özel oluşum olduğunu söyledi.

 

Yoga ve nefes eğitimi verilecek

 

Düzenlenecek kurs ile amaçlarının anne adaylarının doğum öncesi ve doğum sonrası dönemi bilinçli bir şekilde yönetmesini sağlamak olduğunu belirten Erdede, bu süreçte anne adaylarına hamile yogası ve nefes egzersizi eğitimlerinin de yapılacağının müjdesini verdi.  5-7-9 Eylül tarihleri arasında iki oturum olarak gerçekleştirilecek eğitimlere başvuru için Seferihisar Belediyesi Evde Destek Birimi aranılarak kayıt yaptırılabilecek.

Bu haber 430 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()