Kim Kardashian'a Benzemek İçin 500 Bin Dolar Harcadı

25 yaşındaki Jennifer Pamplona isimli Brezilyalı genç kadın, idolü olarak gördüğü ünlü TV yıldızı Kim Kardashian'a benzemek için yaptırdığı estetiklere 500 bin dolar harcadı.

24 Mart 2018 - 10:09

Brezilyalı 25 yaşındaki Jennifer Pamplona isimli kadın, idolü olan Kİm Kardashian'a benzemek için estetik ameliyatlara 500 bin dolar harcadı. 

KALÇALARINA 4 KİLO YAĞ ENJEKTE ETTİRDİ 

Jennifer ameliyatlardan sonra estetik operasyonlarını sonucunu çıplak foto paylaşarak gösterdi. Kim Kardashian'nın neredeyse tüm vücut ölçülerine yaklaşan kadın, kalçalarına yaklaşık dört kilo yağ enjekte ettirdi. 

UMUDUNU GELECEK TEKLİFLERE BAĞLADI

Doktorların itirazlarına rağmen kalçalarını daha fazla büyütmede kararlı olduğunu söyleyen Jennifer, bazen kendine kendine estetiğe verdiği paranın bankada kalması gerektiğini düşündüğünü, ama yeni görüntüsünden dolayı çok mutlu olduğunu ve yaptığı estetik sayesinde alacağı modellik tekliflerinden harcadığı paranın çok fazlasını kazanabileceğini söyledi. 

İşte yaptırdığı estetikler sonrası genç kızın son hali;

Bu haber 1609 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()