İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 13 kişi gözaltına alındı

İstanbul’da 10 ilçede terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. 10 ilçede 16 farklı adrese yapılan baskında çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin eylem potansiyeli taşıyıp taşımadığı henüz bilinmezken, emniyet ekiplerince gözaltına alınan 13 kişi ifadeleri alınmak üzere İstanbul Terörle Mücadele Şubesine getirildi.

01 Aralık 2022 - 10:22

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ üyeleri ve çatışma bölgeleriyle iltisaklı kişi ve kişilere yönelik çalışma başlattı. Kentte DEAŞ’la bağlantılı unsurların varlık gösterdiğine dair istihbarat alındığını aktaran güvenlik kaynakları, söz konusu şüphelileri yakın takibe alarak adım adım izledi.
Takibe alınan kişilerin DEAŞ üyeleri ve çatışma bölgeleriyle iltisaki bulunduğu kaydedildi.

10 İLÇEDE 16 FARKLI ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Ekipler, çatışma bölgelerinde eylem ve faaliyetlerde bulunan, örgüte yakın ve destek olan kişiler ve gruplar ile irtibatlı olarak çatışma bölgelerine geçiş arayışında ve kentte terör örgütü bünyesinde faaliyet gösteren şüphelilerin adreslerini belirledi. İstanbul'un 10 ilçesindeki 16 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda toplam 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Bu haber 163 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()