Hem Hayat Kurtardılar, Hem De Geleceğe İz Bıraktılar

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün öncülüğünde, Narlıdere İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Hobi ve Sanat Kursu öğrencileri “Organ Bağışı Yapın, Hayata İz bırakın” resim sergisi düzenledi.

10 Kasım 2017 - 12:05

Narlıdere İlçe Sağlık Müdürlüğü, törende çocuklara çizdikleri resimlerinin basılı olduğu bardaklar ve çam fidanları hediye ederek, geleceğe iz bıraktılar.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün 03-09 Kasım Organ Bağışı Haftası’nda düzenlenen bir dizi etkinliklerin finali Narlıdere İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün düzenlediği resim sergisi ile son buldu. Narlıdere İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Hobi ve Sanat Kursu işbirliğinde gerçekleşen “Organ Bağışı Yapın, Hayata İz bırakın” adlı sergide öğrenciler, hazırladıkları resimlerle organ bağışının önemine dikkat çekti. Kaya İzmir Termal & Convention Otel’de düzenlenen törene Narlıdere Kaymakamı Hayrettin ÇİFTÇİ, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül BATUR, İzmir Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Müge PADIR VE Narlıdere İlçe Sağlık Müdürü Berkay KOCASARI katıldı.

Narlıdere İlçe Sağlık Müdürlüğü, sergiye katılan tüm öğrencilere hem madalya hem de resimlerinin basılı olduğu bardaklar hediye ederek teşekkür etti. Ayrıca organlarını bağışlayan velilere de fidan dağıtımı yapılarak “Hayata iz bırakın” denildi. 

 

Bu haber 1068 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()