Koklear İmplantasyon Ameliyatı Olan Tek Yumurta İkizleri İşitmeye Birlikte Başlayacaklar

Sivas'ta yaşayan 9 yaşındaki tek yumurta ikizleri, işitme kaybı nedeniyle işitme cihazı kullanıyorlardı fakat bir süre sonra işitme cihazı ile duymamaya başladılar.

19 Şubat 2024 - 21:49

Tedavi amacıyla İzmir Şehir Hastanesi’ne başvuran ikiz hastalara koklear implantasyon ameliyatının yapılmasına karar verildi. Prof. Dr. Abdullah Dalğıç ve ekibi tarafından başarı ile aynı gün gerçekleştirilen ameliyat ile ikizler işitmeye birlikte başlayacaklar.

 

İkizlerin işitmeye birlikte başlayacaklarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Abdullah Dalğıç; “İyileşme sürecinden sonra Koklear İmplant Merkezimizde ikizlerimizin cihaz ayarları yapılacak ve ilk sesleri duymaya başlayacaklar.” dedi. İzmir Şehir Hastanesi ileri tıp teknoloji ve uzman kadrosuyla hastalara şifa olmaya devam ediyor.

Bu haber 349 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()