İzmir Şehir Hastanesi’nde Nadir Görülen Burun İçi Sinüs Tümörü Başarı ile Tedavi Edildi

Tekrarlayan burun kanaması nedeniyle İzmir Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği’ne başvuran 19 yaşındaki hasta Kenan Can Sargın’a yapılan tetkikler sonucu nadir görülen burun içi sinüs tümörü tanısı konuldu.

02 Nisan 2024 - 15:00

Çok nadir görülen bir tümör olan komplike burun içi sinüs tümörü (Juvenil Nazofarengeal Anjiofibrom) Kulak Burun Boğaz Kliniği Eğitim Görevlisi Op. Dr. Fatih Yılmaz, Doç. Dr. Abdulhalim Aysel ve Op. Dr. Utku Kubilay tarafından Endoskopik yöntem kullanılarak burun içinden tek parça halinde başarı ile çıkarıldı.

İzmir Şehir Hastanesi’nde ilk defa yapılan bu ameliyat öncesi Girişimsel Radyoloji Doktoru Prof. Dr. Ümit Belet ve ekibi tarafından Embolizasyon işlemi uygulayarak hastadaki kanama gibi komplikasyonları en aza indirirken, ameliyatın başarılı geçmesinde ve hastanın sağlığına kavuşmasında önemli bir rol oynadı.

Son teknolojik altyapı ile donatılan ameliyathaneleri ve deneyimli kadrosu sayesinde yenilikçi işlemleri ve cerrahi girişimleri başarı ile gerçekleştirebilen İzmir Şehir Hastanesi, alanında öncü bir sağlık kurumu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Bu haber 167 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()