Nadir Görülen Böbrek Tümörü Tanısı Alan Hasta Üç Farklı Branşın Ameliyatı ile Sağlığına Kavuştu

Aydın’da yaşayan 68 yaşındaki erkek hasta sol yan ağrısı olması nedeniyle tavsiye üzerine İzmir Şehir Hastanesi Üroloji Kliniği’nden Prof. Dr. Deniz Bolat’a başvurdu.

13 Şubat 2024 - 10:41

 Yapılan tetkiklerinde sol böbrekte 12 cm tümör ve ana toplar damar içerisine kadar uzanan tümör pıhtısı tespit edildi. Geniş yayılım göstermesinden dolayı multidisipliner yaklaşım gerektiren ameliyatı, Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Deniz Bolat, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. İsmail Yürekli ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Güner gerçekleştirdi. Yapılan ameliyat ile hastanın sol böbreği alındı ve ana toplar damar içerisindeki tümör pıhtısı başarı ile temizlendi.

İzmir Şehir Hastanesi Üroloji Kliniği’nden Prof. Dr. Deniz Bolat; “Hastamızda tespit ettiğimiz böbrek tümörü 12 cm boyutunda oldukça büyük bir tümördü ve tümör nadir görülen bir durum olan ana toplar damara kadar ulaşmıştı. Eğer ameliyat etmeseydik bu pıhtılar kalbe kadar ilerleyecekti. Farklı branşlarla yaptığımız başarılı ameliyat ile hastamız sağlığına kavuştu ve şimdi taburcu olmaya hazır. dedi.”

İzmir Şehir Hastanesi’nin profesyonel ekipleri ve ileri teknolojik tıbbi donanımı sayesinde bu tarz büyük ve zor ameliyatlar başarı ile yapılmaya devam ediliyor.

Bu haber 438 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()