Göztepe'den skandal ''Karşıyaka'' tweeti

Düşme hattından kurtulmaya çalışan 1461 Trabzon'a deplasmanda yenilen Göztepe, Karadeniz ekibi ile çekişen Denizlispor'u ve Karşıyaka'yı ateşe attı. Özellikle Göztepe'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, Karşıyaka cephesinin büyük tepkisini çekti.

26 Nisan 2016 - 15:30

PTT 1. Lig’de düşme hattında yer alan takımlardan 1461 Trabzon’un dün akşam Göztepe’yi 2-0 yenerek puanını 34’e çıkarması, en çok Ege takımları Karşıyaka ve Denizlispor’un moralini bozdu.

Kurtuluş mücadelesindeki en önemli rakiplerinden biri olan 1461 Trabzon’un kendileriyle puan farkını 4’e çıkardığını belirten teknik direktör Koray Palaz, “Göztepe, maçta 1461 Trabzon’la şöyle oynamış, böyle oynamış, kaleye tek şut bile atmamış, bunların hepsi fasa fiso. Biz kendimize bakacağız. Üç haftayı 9 puanla kapatırsak ligde kalırız” diye konuştu.

KARŞIYAKA’YI DA YAKTI

Karşıyaka’nın düşme potasındaki rakipleriyle oynadığı tüm maçlarda puan kaybeden sarı-kırmızılı ekip, bu periyotta sadece hemşehrisi Karşıyaka’yı yenebildi. Ateş çemberindeki takımlardan Denizlispor’a İzmir’de, Kayseri Erciyesspor’a ise deplasmanda 1-0’lık skorlarla yenilen Göztepe, Şanlıurfaspor’la evinde 1-1 berabere kalırken, İzmir derbisinde Karşıyaka’yı 2-0 mağlup etti.

SKANDAL TWEET

Göztepe’nin resmi twitter hesabı, 1461 Trabzon karşılaşmasından sonra sonucu, “Maç sonucu 1461 Trabzon 2-0 Karşıyaka” şeklinde paylaştı. Sosyal medyada anında büyük tepki çeken tweet, kısa süre içinde kulübün resmi adresinin paylaşımlarından kaldırıldı. Hatalı paylaşımı bir kulüp çalışanının yanlışlıkla yaptığı iddia edildi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de kulübün resmi twitter hesabından yayınlanan, “Maç sonucu 1461 Trabzon 2-0 Karşıyaka” ibaresine çok kızdı. Sepil, ciddi bir hata yapıldığını belirterek, “Hata anında fark ediliyor, tweet kaldırılıyor. Ancak herkes dikkatli olmak zorunda. Olacak iş değil. Sorumlulara gereken uyarıları yaptım. Bir daha tekrarlanmayacak” dedi.

GÖZTEPE BAŞKANI SEPİL PATLADI

1461 Trabzon yenilgisiyle play-off yolunda umut tüketip düşme potasına yaklaşan Göztepe’de Başkanı Mehmet Sepil patladı.

Karşıyaka derbisini kazandıktan sonra oynadıkları 3 maçta hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Başkan Sepil, “Karşıyaka önünde tüm enerjimizi harcamışız ki bir daha toparlanamadık. 1461 Trabzon maçında futbolcular çok kişiliksiz oynadı. Kötüden daha da kötüye gittik. Bu hafta yönetim kurulunu toplayacağım. Nerede yanlış yaptık enine boyuna tartışacağız. Yeni sezonda nasıl hareket etmeliyiz, onlar masaya yatıracağız” dedi.

En büyük hatayı sezon başında kadroyu oluştururken yaptıklarını dile getiren Başkan Sepil, şöyle devam etti:

“Takım planlamasını yanlış dizayn ettik. Üst liglerden iyi ve kaliteli oyuncuları toplayarak başarılı olacağımızı sandık, yanıldık. Demek ki doğru hamleler yapmamışız. PTT 1’inci Lig’in yapısına uygun kadro kuramamışız. Yeni sezonda akıllı transferlerle yola çıkacağız. Bütçemizin ne kadar olacağını bilemiyorum. Bu sezon ciddi paralar harcadık. Gelecek yıl için de hangi rakamlar uygun görülürse verilir. Tek amaç Göztepe’yi Süper Lig’e taşımak.”

Son 3 haftada oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Multigroup Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor sınavlarının hem teknik ekip hem de futbolcular için son şans olduğunu anlatan Başkan Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu müsabakalarda herkes elinden gelen gayreti göstermek durumunda. Oyuncular önümüzdeki sezon da bizle olmak istiyorlarsa bu maçlarda tüm güçlerini ortaya koyacaklar. Şu anda kimse için bir yaptırım uygulamayacağım. Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio’nun da geleceği 3 maçın ardından şekillenecek. Daha sonra gelecek sezon zirveye oynayacak takımı oluşturacağız.”

Bu haber 1535 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()