Aziz Yıldırım: Neden aday oldum? Hiç niyetim yoktu. Keyfim yerinde. Ama Fenerbahçe'de bazı sıkıntılar var onları gördüm. Bir şeyler yapmamız lazım

Fenerbahçe'de başkanlığa yeniden aday olacak Aziz Yıldırım, bugün basın toplantısı düzenliyor.

15 Mayıs 2024 - 15:57

Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa aday olacağını duyuran eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunuyor.

 

"BENİMLE KAVGA EDERLERSE O ZAMAN EDERİM"

 

Aziz Yıldırım'dan öne çıkanlar şöyle:

 

"Kimseyle kavga etmeyeceğim ama benimle kavga ederlerse o zaman ederim. 6 yıl önce ayrıldığımda 'Aziz Yıldırım gitti Türk futbolu kurtuldu' dediler. Bugün 'Aziz Yıldırım gelsin Türk futbolunu kurtarsın' diyorlar"

 

"BİRLEŞMEZSE FENERBAHÇE'DEN BİR ŞEY OLMAZ"

 

Fenerbahçe'nin hiçbir zaman para sonu olmaz. Ben niye halka açtım bu kulübü? Yapardım binlerce kişiyi üye, ölene kadar başkan olurdum. '1 Milyon Üye' kampanyası başlattım. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Fenerbahçe'nin istemediği hiçbir şey olmaz. Ne zaman, birleştiği zaman. Birleşmezse Fenerbahçe'den de bir şey olmaz.

 

"NEDEN ADAY OLDUM"

 

Neden aday oldum? Hiç niyetim yoktu. Keyfim yerinde. Ama Fenerbahçe'de bazı sıkıntılar var onları gördüm. Bir şeyler yapmamız lazım. Ne yapacağız? Arkadaşlarıma biriniz aday olun, o şekilde yürüyelim dedim. 'Sen varken aday olmayız' dediler. O yüzden mecbur kaldım. Çünkü 20 sene başkanlık yaptım. 6 sene lig şampiyonu olduk hem de zor günlerde. 20 sene idare ettik"

 

MAHŞERİ KALABALIK KARŞILADI

 

Aziz Yıldırım basın toplantısının düzenleneceği Wyndham Otel'e geldi. Kapıda Aziz Yıldırım'ı mahşeri bir kalabalık karşıladı.

 

SALONDA YOĞUN DESTEK

 

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısının gerçekleşeceği salona girmesiyle yoğun destek ve tezahürat gerçekleştirildi.

 

NE OLMUŞTU

 

Büyük umutlarla başkanlığa 2018'de seçilen Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe, 6 yılın sonunda futbolda yalnızca bir (1) Ziraat Türkiye Kupası kazanabilmişti. Bu yıl da şampiyonluk şansı Galatasaray'ın geri kalan son iki haftada iki mağlubiyet almasına bağlı olan Fenerbahçe artık seçim atmosferine girmişti.

 

Ali Koç'un başkanlığa yeniden adaylığını koyması sonrası dün, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Odatv'yi İstanbul’daki çalışma ofisindeki sohbet toplantısında ağırlayarak başkanlığa aday olduğunu açıklamış ve basın toplantısı düzenleyeceğini belirtmişti.

Bu haber 1312 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
Polat, “Milletin varlıklarını şirketler batırıyor”
Polat, “Milletin varlıklarını şirketler batırıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()