Fatih Portakal: Yol haritası belli oldu, 10 gün Erdoğan’ın gerçek Gülenli videolarını izleyeceğiz

Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptığı konuşma sonrası 'Yol haritası belli oldu. 10 gün boyunca Erdoğan’ın Gülenli gerçek foto ve videolarını izleyeceğiz' dedi.

18 Mayıs 2023 - 18:03

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptığı konuşma sonrası bir değerlendirmede bulunan gazeteci Fatih Portakal, "Özdag/Oğan ikilisine göz kırptı. Belki de konuşulmuş da olabilir. 19 Mayıs’ta aslanlı yolda birlikte yürürlerse şaşırmam" dedi.

Portakal, "Yol haritası belli oldu. 10 gün boyunca Erdoğan’ın Gülenli gerçek foto ve videolarını izleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Bu haber 209 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()