Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Formasını Giydi

Emre bugün 1 yıllık sözleşmeyi imzalayarak takımın yeni sezon çalışmalarına dahil olacak.

02 Temmuz 2019 - 12:04 - Güncelleme: 02 Temmuz 2019 - 14:53

Tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Fenerbahçe’de yeni sezon için yapılanması devam ediyor. Kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-lacivertli ekipte, Emre Belözoğlu, 4 yıl aradan sonra Fenerbahçe'ye geri döndü. Sarı-Lacivertli kulüp transferi sosyal medya üzerinden açıkladı.

Belözoğlu Instagram üzerinden Fenerbahçe antrenman formasıyla bir fotoğraf paylaştı.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre 2015-16 sezonunda takımdan ayrılan ve Başakşehir’e transfer olan tecrübeli futbolcu, bugün 1 yıllık sözleşmeyi imzalayarak takımın yeni sezon çalışmalarına dahil olacak.

Tanıtım videosunun kalan bölümleri için bu sabah saat 08.30’da Ülker Stadı’na gelen Emre Belözoğlu daha sonra sağlık kontrolüne gitti. Sarı lacivertli antrenman formasını yeniden sırtına geçirdi.

Bu haber 1089 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()