Elon Musk: Uzaktan çalışma bitti, ya ofiste çalışın ya ayrılın

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, çalışanlarına gönderdiği mailde, uzaktan çalışmanın bittiğini, ofis içerisinde haftada en az 40 saat çalışmayanların şirketten ayrılması gerektiğini söyledi.

01 Haziran 2022 - 22:15

Tesla'nın CEO'su Elon Musk dün çalışanlarına gönderdiği mailde, herkesin ofise dönmesini istediğini, artık uzaktan çalışmanın kabul edilmeyeceğini söyledi. Musk mailde, çalışanların haftada en az 40 saat ofiste olmak zorunda olduğunu, aksi takdirde şirketten ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Elon Musk'ın "Uzaktan çalışma artık kabul edilmiyor" başlıklı mailinde, "Uzaktan çalışmak isteyenler haftada en az (ve *en azı* kastediyorum) 40 saat ofiste olmak zorunda ya da Tesla'dan ayrılmalı. Bu, fabrika çalışanlarımızdan daha az" dedi. 

Elon Musk mailin gerçek olup olmadığı hakkında yorum yapmasa da, bildiriyi sosyal medyada paylaşarak Musk'a tepki gösteren bir kişeye, "[Uzaktan çalışmak yerine] başka bir yerde çalışıyor gibi görünmeliler" şeklinde cevap verdi ve maili yalanlamadı

Bu haber 395 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()