NATO Genel Sekreteri: İsveç, Finlandiya ve Türkiye yetkilileri Brüksel'de görüşecek

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Finlandiya ve İsveç yetkililerinin Türk yetkililerle Brüksel'de bir araya geleceğini açıkladı.

01 Haziran 2022 - 22:15

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya ve İsveç’in NATO üyeliği konusunda Türkiye’nin kaygılarının giderilmesi için üç ülkenin yetkililerinin Brüksel'de bir araya geleceğini açıkladı.

Türkiye'nin önemli bir NATO partneri olduğunu belirten Stoltenberg, görüşmelerde Türkiye'nin tüm kaygılarının ele alınacağını belirtti.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile bir araya gelen NATO Genel Sekreteri Stoltenberg toplantının ardından, "Ortaklarımızın güvenlik endişelerine büyük önem veriyoruz. Ortak bir yol bulacağımıza inanıyoruz" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken yaptığı açıklamada, Türkiye'nin endişelerinin, Finlandiya ve İsveç tarafından NATO'nun desteğiyle çözüleceğini söyledi.

Bu haber 328 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()