Cumhuriyet gazetesi yazarının evine polis baskını

Cumhuriyet gazetesi yazarı Prof.Dr. Örsan K. Öymen’in evine polis baskını düzenlendi.

08 Haziran 2021 - 12:26

Polisin evine düzenlediği baskını Prof. Dr. Örsan K. Öymen sosyal medya hesabından duyurdu.

Öymen yaptığı açıklamada polislerin evine şikayet üzerine baskın yaptıklarını belirterek “20 yıldır yaşadığım evi bu gece ilk defa polis bastı! 'Bir şikayet üzerine geldik' dediler! Şikayet eden alçak kim, cesareti varsa karşıma çıksın!” ifadesini kullandı.

Öymen ayrıca “Biz bu vatan için ölümü göze almış insanlarız! Bunu alçak ve aşağılık insanlara buradan duyuruyorum! Vatanı işgal eden çetelerden bir korkumuz yok!” dedi.

Öymen’in evine gerçekleşen polis baskınının Cumhuriyet Gazetesi’nde bir gün önce kaleme aldığı ve Ayasofya Camii’nde imam Mustafa Demirkan’ın Atatürk’e hakaret etme cüretini nereden bulduğunu sorguladığı yazısı sonrası gelmesi dikkat çekti. Öymen aynı yazıda, MHP’nin “Atatürk kırmızı çizgimiz” sözlerini samimi bulmadığını belirtmişti.

Bu haber 307 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()