Erdoğan, "İGC'nin bağımsızlık mücadelesini takdir ediyorum"

CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı İlkay Girgin Erdoğan, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi'yi İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde ziyaret etti.

22 Mart 2024 - 12:46

Gerçek kalemlerin çok azaldığını, bağımsız gazeteciliğin çok önemli olduğunu dile getiren İlkay Girgin Erdoğan, İGC’yi bu mücadelesi nedeniyle takdir ettiğini belirtti. 

Yerel seçimlerde İlkay Girgin Erdoğan’a başarılar dileyen İGC Başkanı Dilek Gappi, özgür basının var olabilmesi için yerel yönetimlerin de üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. Bu açıdan yerel yönetimlerle iş birliklerinin de önemli olduğunu dile getiren Gappi, nazik ziyaretleri için de Girgin Erdoğan’a teşekkür etti.

Bu haber 892 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()