Acun Öyle Bir Şey Açıkladı ki Yarışmacılar Şok Oldu

Acun'un açıklaması sonrası yarışmacıların yüzü değişti!

26 Nisan 2017 - 11:15

'Survivor 2017' yarışmasında yeniliklerden biri olan ceza oyunu tekrar oynanacak ve dokunulmazlık mücadelesine direkt etki edecek.

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, takımların yarın ceza oyununda karşı karşıya geleceğini ve ceza oyununun 27 Nisan Perşembe akşamı TV8'de yayınlanacağını söyledi.

Yarışmacılarının birden bire mutsuzluğa bürünmesi üzerine cezayı da açıklayan Ilıcalı, Bu sefer evinize almayacağız. Kaybeden takım bu hafta dokunulmazlık oyunlarına 1 puan geriden başlayacak ifadelerini kullandı.

Bu haber 518 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()