93 yaşındaki adam 15 yaşındaki kızı taciz ettiği iddia edildi

Kırklareli'de 15 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 93 yaşındaki sanığın yargılaması başladı.

26 Nisan 2016 - 15:48

Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, "Çocuğun cinsel  istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuksuz yargılanan  93 yaşındaki sanık İbrahim Baştürk ile tarafların avukatları katıldı.
 
Sanık Baştürk, mahkemede yaptığı savunmasında, suçlamayı kabul  etmediğini bildirdi.
 
Kofçaz ilçesinin Terzidere köyünde yolda yürürken düştüğünü ve yardım  istediğini ileri süren Baştürk, kendisini gören Melis B ve arkadaşı İrem C'nin  yardımı ile evinin bahçesine gittiğini belirtti.
 
Bu sırada dengesini kaybederek yine düştüğünü iddia eden Baştürk, "Ben  90 yaşını geçtim. Çocuklar beni yanlış anladılar herhalde. Yolda giderken yere  düştüğümde yardım istemiştim. Çocuklar beni kaldırdı. Evimin bahçesinde  götürmelerini istedim. Beni bahçede bir kütüğün üzerine oturturlarken yine  dengemi kaybedip yere düştüm. O sırada bana yardım eden çocuğa tutunmaya  çalışmıştım" şeklinde savunma yaptı. 
 
Avukatların savunmasının ardından mahkeme başkanı sanığın tutuksuz  yargılanmasının devamına karar vererek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi  amacıyla duruşmayı erteledi.
 
Sanık Baştürk'ün jandarma ekipleri nezaretinde güçlükle yürüyerek  mahkeme salonuna getirildiği görüldü.

Bu haber 1365 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()