YETENEKLİ GENÇLERE ŞÖHRET KAPISI AÇILIYOR

ORGANİZATÖR BANU NOYAN, TELEVİZYONCU ARMAĞAN ÇAĞLAYAN VE KOREOGRAF UĞURKAN EREZ, YETENEK AVINA ÇIKIYOR

25 Nisan 2017 - 18:15

Ece Türkiye tarafından yönetilen İzmir'in lüks alışveriş ve Yaşam Merkezi MaviBahçe, 29 Nisan'da Model of Celebrity ekibini ağırlıyor.
Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran Model of Celebrity jürisi, İzmir ve çevre illerden gelen yoğun istek üzerine MaviBahçe AVM'ye geliyor.
Başarılı organizatör Banu Noyan, usta koreograf Uğurkan Erez ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'dan oluşan Model of Celebrity jürisi 29 Nisan'da MaviBahçe'deki yerini alacak ve gençler için şöhret kapısını aralayacak.
Podyum ve ekrana adım atmak için kendine güvenenler ise bu usta jüri karşısında yeteneklerini sergileyerek şöhret kapısından geçmek için birbirleriyle yarışacak.

Model of Celebrity Ön Eleme’yi geçmeyi başaranlar, muhteşem finalde podyuma çıkarak şov dünyasına adım atacak.
Ünlü bir oyuncu, sunucu ya da başarılı bir manken olmak istiyorsanız, Model of Celebrity jürisinin karşısındaki yerinizi almak için acele edin.

Yer: MaviBahçe AVM-İZMİR
Tarih: 29 Nisan 2017 Cumartesi
Saat: 15.00
Bilgi: Banu Noyan İletişim-Organizasyon
Ahmet Gündüz-0552 215 10 95

Bu haber 1175 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()